Som kjent bygger vi nytt skolesenter på Tangvall - det er spennende tider med mye avklaringer.

Se filmen vedlagt for å få et bedre inntrykk!

Ta turen til byen første lørdag i september når det inviteres til et yrende folkeliv rundt lokalprodusert mat på Torvet

Kristiansand kommune gir tilbud om koronavaksine til elever født i 2004 og 2005, og som er elever ved de videregående skolene i Kristiansand.

Møte for foresatte til VG1-elever

Skolen arrangerer aktivitetsdag med grilling og andre aktiviteter ved skolestart der skolen inviterer alle våre elever.

Det spirer og gror i gartneriet. Stemorsblomstene er allerede solgt til kundene til elevbedriften Fra Landet. Tomatplantene vokser og trives. de skal også settes ut for salg etterhvert.

Tømmekjøring er en fin trening for hesten. Den som utfører tømmekjøringen, må beherske longering. Longering lærer elevene både i VG1 naturbruk og VG2 Hest og dyrefag.

I faget naturbasert næringsaktivitet lærer elevene hvordan naturen kan brukes til nytte og hygge. Faget gir kompetanse i et fremtidig yrke hvor naturen forvaltes på en god måte.

På Søgne vgs får du praktisk undervisning, også i teorifag. Du kan få grønn studiekompetanse gjennom tre år på Naturbruk. Etter 2 år kan du søke læreplass for å få fagbrev innen hestefag, hovslagerfaget eller dyrefag. Hvis du vil bli hovslager, søker du læreplass etter første året på naturbruk.

På Søgne vgs får du praktisk undervisning, også i teorifag. Du kan få grønn studiekompetanse gjennom tre år på Naturbruk. Etter 2 år kan du søke læreplass for å få fagbrev innen gartnerfaget eller søke tredje året for å bli agronom.