Det spirer og gror i gartneriet. Stemorsblomstene er allerede solgt til kundene til elevbedriften Fra Landet. Tomatplantene vokser og trives. de skal også settes ut for salg etterhvert.

Tømmekjøring er en fin trening for hesten. Den som utfører tømmekjøringen, må beherske longering. Longering lærer elevene både i VG1 naturbruk og VG2 Hest og dyrefag.

I faget naturbasert næringsaktivitet lærer elevene hvordan naturen kan brukes til nytte og hygge. Faget gir kompetanse i et fremtidig yrke hvor naturen forvaltes på en god måte.

På Søgne vgs får du praktisk undervisning, også i teorifag. Du kan få grønn studiekompetanse gjennom tre år på Naturbruk. Etter 2 år kan du søke læreplass for å få fagbrev innen hestefag, hovslagerfaget eller dyrefag. Hvis du vil bli hovslager, søker du læreplass etter første året på naturbruk.

På Søgne vgs får du praktisk undervisning, også i teorifag. Du kan få grønn studiekompetanse gjennom tre år på Naturbruk. Etter 2 år kan du søke læreplass for å få fagbrev innen gartnerfaget eller søke tredje året for å bli agronom.

På Søgne vgs får du praktisk undervisning, også i teorifag. Du kan få grønn studiekompetanse med realfag gjennom tre år på Naturbruk.

Vil du lære om dyr? På Søgne videregående har du mulighet for å være sammen med dyr samtidig som du kan få studiekompetanse med realfag.

Den lille naturbruksskolen med det store hjertet! 🍀
Den praktiske veien til studiekompetanse – Velg naturbruk!

Om å søke videregående skole

Naturbruksskolen med det store hjertet. Følg oss på vår Instagram-konto @sognevgs

Vi bygger ny skole på Tangvall, et spennende prosjekt hvor det bygges videregående skole, ungdomsskole og idrettshall i samme anlegg.