Oppstart - info om oppstarts aktiviteter

Skolen arrangerer aktivitetsdag med grilling og andre aktiviteter ved skolestart der skolen inviterer alle våre elever.

Målet er å bli kjent, skape motivasjon og glede gjennom sosialisering og fellesskap. Vi vil gi elevene en god start!

Under vil du som elev finne info om de ulike aktivitetene som skal foregå, med tidspunkt og oppmøtested.

• 19. august – Skolestart. Vg1 møter kl. 09.00, Vg2 møter kl. 10.00 og Vg3 møter kl. 11.00 – oppmøtested ved flaggstangen. Bokutlevering alle klasser: Vg1 kl. 10, Vg2 kl. 12, Vg3 kl. 13 – kontaktlærer har ansvar og avtaler nærmere med bibliotekar Anne Gunn.
  • 20. august – Aktivitetsdag og grilling for alle elever. Nærmere info kommer
  • 23. august – Undervisning. Elevfotografering alle klasser. Nærmere info kommer
  • 24. august - Undervisning. Elevfotografering alle klasser. Nærmere info kommer
  • 25. august - HMS dager for vg1 elever. Program for når de enkelte klasser skal møte er
  • Slutten av sept. - PC-utlevering for vg1 elever. Utsatt til slutten av september grunnet leveranseproblemer

Arbeidsklær

Ofte stilt spørsmål er: Når jeg skal begynne på naturbruk på Søgne vgs., må jeg skaffe arbeidsklær og verne- sko/tøy selv eller fikser skolen det?

Svar: Dette er noe vi ordner når du begynner på skolen. Skolen har avtale med firmaet Ahlsell som selger arbeidsklær. Ahlsell møter  på skolen i løpet av august/september og vi gjennomfører samlet bestilling. Du kan også kjøpe arbeidsklær fra andre leverandører.  Det er du som kjøper arbeidstøyet og du kan få et utstyrsstipend, som skal dekke utgiftene dine til nødvendig innkjøp.

Lykke til med skolestart.