Oppstart 4.1.22 og koronasituasjonen

Geralt - pixabay  På grunn av at smittetrykket i landsdelen fortsatt er så høyt som det er, ønsker myndighetene at elever og ansatte selvtester seg før skolestart over nyttår.

Elever og ansatte oppfordres til å ta en selvtest, tidligst 24 timer før de møter på skolen. Det er skolen som distribuerer selvtestene.  Ansatte og elever skal IKKE bestille og hente tester på Innbyggertorget. Har man en hurtigtest liggende hjemme, kan denne benyttes.

Utdeling av selvtester for elever og ansatte ved hovedinngang Søgne vgs. 30.12.21 kl. 12-14. Elever kan også hente test på samme sted, mandag 3.1. kl. 14-15.

Personer som har gjennomgått covid-19 de siste 3 måneder, og de som har fått boosterdose for mer enn én uke siden, skal IKKE testes.

Ved positiv selvtest, må personen det gjelder, eller foreldrene, registrere seg elektronisk her! Det forventes et stort press på koronatelefonen, derfor denne registreringen.

Vedkomne vil deretter få en SMS om hvordan de skal forholde seg videre.

Vi ser frem til å møte dere elever til normal timeplan 04.01.22.