Korona-informasjon fra skolen

På denne siden blir løpende informasjon lagt inn vedrørende håndtering av Korona

Offisiell informasjon fra Agder Fylkeskommune ligger på følgende nettside

-------

27.april er det skolestart for 2NAHH, 2NALG og 2NAAD ( vg2 yrkesfag). Vi er så glad for å ha elever tilbake på skolen.
Her kan du se en informasjonsvideo om smittevern som Agder fylkeskommune har laget i forbindelse med at videregående skoler åpner mandag 27. april for elever på Vg3 som følger yrkesfaglig løp i skole og yrkesfagelever på Vg2. – Vi har forberedt oss godt og vil gjerne formidle at det er trygt å komme tilbake på skolen, sier fylkesdirektør for utdanning Arly Hauge. – Dette forutsetter at alle følger disse tre hovedrådene for smittevern: Hold avstand, hold hendene rene og hold deg hjemme ved symptomer, sier fylkesdirektør for folkehelse Vegard Nilsen, som i denne filmen forklarer hvorfor nettopp dette er så viktig.

VELKOMMEN TILBAKE TIL SKOLEN

Skolen er stengt for undervisning på VG1 og Vg3 som et tiltak for å hindre smittespredning av koronavirus.

Kontakt oss gjerne på skolens e-post: kontakt@sogne.vgs.no

--------

Beskjed fra helsesykepleier

Helsesykepleier vil være tilgjengelig i form av hjemmekontor og mulighet for telefon-konferanse/-konsultasjoner i kommende periode.

Vi er nå inne i en krevende periode som samfunn, og dette påvirker oss alle i ulik grad.

Elever som ønsker en prat med ungdomstjenesten, kan ta kontakt på telefon.

Telefon og mail vil besvares i tidsrommet 08.00-15.30, mandag til fredag.

Trine Finsådal-Kristensen

Helsesykepleier