​VG1 TIP har dette skoleåret produsert et sett utemøbler

​Som en del av prosjekt "Kortreist" har TIP produsert utemøblement. Elevene har gått ut fra en modell de har sett på et foto, laget tegninger, planlagt og gjennomført produksjonen. Materialene er tidsriktig, rustet jern kombinert med grov ubehandlet tre. Planen var å få treverk fra skolens skog, men det ble det ikke noe av i år. Det kan vi sikkert få til ved en senere produksjon. Jernet og treverket er målt opp, skjært og slipt ifølge tegningene. Skolens ledelse er utrolig fornøyd med resultatet, som dere kan se av uttrykket til rektor. Her kan elever og ansatte sitte i fantastiske omgivelser og nyte tilværelsen med noe trygt, fint og solid under seg. Kan det bli bedre? Tusen takk til elevene på VG1 TIP.

av testvafno2, publisert 27. mai 2013 | Skriv ut siden