Søgne videregående skole arrangerer Åpen skole torsdag 24. januar 2019 kl 17.00-20.00 for alle som vil se og ønsker informasjon om skolens tilbud.

Vi arrangerer praktiske stasjoner hvor elever og ansatte viser og gir informasjon.

I gymsalen har vi stasjoner som viser innholdet i programfag og fellesfag. Det blir også gitt informasjon om realfagspakka med kjemi, biologi og matematikk som gir ekstrapoeng for opptak til høyere studier. Anleggsgartnere har egen stasjon i gymsalen.

Naturbruk vg1 (praktisk pakke og teoretisk pakke)

Gymsalen, utenfor hovedinngang og praksisområder

Anleggsgartner og driftsoperatør idrettsanlegg vg2

Hest og hovslager vg2

Stallen

Landbruk og gartnernæring vg2

Utenfor hovedinngang og inne i smådyrfjøs

Naturbruk vg3 (studiekompetanse)

Påbygning til generell studiekompetanse vg3

Alternativ opplæring

Gymsalen

På vei inn til gymsalen ønsker vi velkommen med ei lappekake og en kopp kaffe/saft.

Utenfor hovedinngangen rigger vi ei bålpanne hvor besøkende og elever kan varme seg mens de opplever skolens "stillhet" en mørk januar ettermiddag.

I de praktiske arena som stall og smådyrfjøs vil elever og ansatte gi mulighet for å oppleve dyrene.

Vi arrangerer transport mellom stall og skolens hovedbygg, det blir satt opp fakler som veivisere mellom stasjonene.

Skolen er inne i et år med stor byggeaktivitet. Det vil bli gitt informasjon om hvilke bygg vi får og hvordan de skal fungere når de står ferdig i løpet av 2019.

VELKOMMEN til OSS!

av Åtland, Kristin, publisert 9. januar 2019 | Skriv ut siden